2 november 2017

SEE the Cloud: Laatste kaarten

Over twee weken is het zover! Op 16 november is SEE the Cloud in het Aviodrome in Lelystad. Er staat een inspirerend programma voor u klaar. SEE the Future met David Wheable van Forrester, Alan Nance van Virtual Clarity, Jeroen Boks van TOPdesk en Ed Sander van ChinaTalk. SEE your next step met onder andere Nico van Dijk van Rijkswaterstaat, Hans Timmerman van Dell EMC en Gert-Jo van der Heijden van Canon. En SEE and Connect met vakgenoten tijdens de lunch en borrel. Bekijk hier het hele programma. 

Wacht niet tot het laatste moment, want de kaarten vliegen de deur uit! Meld u hier aan om nog een plek te bemachtigen.

Nog een reden nodig om naar SEE the Cloud te komen? SEE partner Leaseweb verloot 4 rondvluchten boven de Flevopolder. En mis de exclusieve en interactieve Forrester workshop over de cloud adoptie niet!

 
  • TOPdesk
  • SEE SEE the Cloud 

8 november 2017

Sinterklaas look-and-feel voor TOPdesk

Lees meer

7 november 2017

Outside the box op SEE the Cloud

Lees meer

1 november 2017

TOPdesk aanwezig op de vakbeurs Facilitair 2018

Lees meer