10 augustus 2017

TOPdesk op Platform Onderwijs & Facilitair 2018

‘Het Beurskantoor’ organiseert dit jaar voor het eerst Platform Onderwijs & Facilitair (POF) op 24 en 25 april 2018 in het Hart van Holland in Nijkerk. TOPdesk is aanwezig op deze eerste editie! Het Platform Onderwijs & Facilitair is ontstaan vanuit de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit op het gebied van facility management in het onderwijs. In eerste instantie zou dit event plaatsvinden op 4 en 5 oktober 2017, maar is door de organisatie van het POF verplaatst naar april 2018.

Bezoek de TOPdesk-stand en maak kennis met de nieuwste mogelijkheden van TOPdesk, specifiek voor het onderwijs. Voor meer informatie en gratis toegang ga naar www.pof-online.nl.

 

20 juli 2017

TOPdesk Experience Day

Lees meer

17 juli 2017

TOPdesk aanwezig op Startpunt Onderwijs

Lees meer

17 juli 2017

Blijf op de hoogte van de nieuwste features

Lees meer