17 juli 2017

TOPdesk aanwezig op Startpunt Onderwijs

Op 20 september 2017 verzorgt TOPdesk, tijdens de kenniscontactdag ‘Startpunt voor verbetering’ van Startpunt Onderwijs, de presentatie ‘Excellent onderwijs dankzij service excellence’.

Startpunt Onderwijs is een onafhankelijke organisatie die verbindingen legt tussen directies, managementteams, schoolbesturen, docenten en (toe)leveranciers in het onderwijs. Startpunt Onderwijs wil beschikbare kennis toegankelijk maken voor de toekomst van het onderwijs.

Regelmatig organiseert Startpunt Onderwijs kennisdagen met een wisselend thema. Op 20 september staat de kenniscontactdag in het teken van ‘startpunt voor verbetering’ en wordt georganiseerd in de Expo in Houten.

Tijdens deze dag verzorgen TOPdesk-onderwijsexperts, Robbert van der Tas en Daniël Huijbens, de presentatie ‘Excellent onderwijs dankzij service excellence’. Tijdens deze presentatie vertellen zij wat TOPdesk verstaat onder service excellence binnen het onderwijs en welke stappen u kunt zetten om service excellence te bereiken. Meld u aan via de website van Startpunt Onderwijs.

 

20 juli 2017

TOPdesk Experience Day

Lees meer

17 juli 2017

Blijf op de hoogte van de nieuwste features

Lees meer

13 juli 2017

Servicedesk Event dit jaar in Nyenrode Business Universiteit

Lees meer