13 juli 2017

Servicedesk Event dit jaar in Nyenrode Business Universiteit

De 2017-editie van het Servicedesk Event vindt plaats in de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. Het Servicedesk Event is een onderdeel van de Servicedesk Awards en is een gezamenlijk initiatief van ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine. Van 1 tot en met 30 september kunnen organisaties zich inschrijven om genomineerd te worden voor de Servicedesk Awards. Een onafhankelijke jury selecteert vervolgens uit alle inschrijvingen een aantal organisaties die aan de selectiecriteria voldoen.

De genomineerde van de Servicedesk Awards 2017 worden 6 oktober bekendgemaakt. De uitreiking van de awards vindt 20 november plaats. Grote winnaar van het Servicedesk Awards 2016 was NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, dat er niet alleen met de juryprijs maar ook met de publieksprijs vandoor ging. Valt uw organisatie dit jaar in de prijzen? Schrijf u in op sdaward.nl

 

8 november 2017

Sinterklaas look-and-feel voor TOPdesk

Lees meer

7 november 2017

Outside the box op SEE the Cloud

Lees meer

2 november 2017

SEE the Cloud: Laatste kaarten

Lees meer