25 april 2017

TOPdesk aanwezig op Microsoft Inspire

Van 9 tot en met 13 juli is TOPdesk aanwezig op Microsoft Inspire in Washington D.C., Amerika.

Microsoft Inspire is de nieuwe naam voor de bekende Microsoft Worldwide Partner Conference, dat elk jaar zo’n 15.000 bezoekers van over de hele wereld trekt. Tijdens dit evenement deelt Microsoft informatie over de strategie die zij de komende jaren volgen. Partners kunnen hierdoor tijdig inspelen op deze ontwikkelingen om daarmee hun klanten beter van dienst te zijn.

Uiteraard is er tijdens dit evenement voldoende ruimte om te netwerken, ook met TOPdesk. Gaat u naar Microsoft Inspire en wilt u meer leren over actuele servicemanagement-onderwerpen zoals shared servicemanagement, shift left en KCS?

Bezoek de website van Microsoft Inspire voor meer informatie en om u in te schrijven voor dit evenement.

 

8 november 2017

Sinterklaas look-and-feel voor TOPdesk

Lees meer

7 november 2017

Outside the box op SEE the Cloud

Lees meer

2 november 2017

SEE the Cloud: Laatste kaarten

Lees meer