12 april 2017

TOPdesk aanwezig op de EFMC

Van 25 tot en met 27 april is TOPdesk aanwezig op de European Facility Management Conference in Madrid. Het thema van de EFMC is dit jaar: Consolidating the Global Scope of Facility Management.
 
Door een continu veranderende FM-markt, bedreigingen in gebouwbeveiliging en nieuwe ISO-standaarden, is de EFMC dé plek om te ervaren waar Facility Management nu staat, en waar het naartoe gaat. Diverse FM-professionals geven in hun presentatie hun visie op bovenstaande vraagstukken.
 
Dinsdag 25 april kunt u gratis bij de opening van de EFMC aanwezig zijn. Ook kunt u die dag onze TOPdesk-collega’s ontmoeten. U vindt ons bij de TOPdesk-stand: R11. Meld u nu gratis aan via de EFMC-website.

 

1 juni 2017

De Servicedesk Awards komen er weer aan

Lees meer

1 juni 2017

TOPdesk introduceert TOPdesk Innovation Platform

Lees meer

26 mei 2017

Bent u al klaar voor de GDPR?

Lees meer